Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -AK Parti İl Başkanı Erkoç: -Şehrimiz istiklal mücadelesinde nasıl en ön safta durmuşsa bugünde ülkemizin huzuru, aziz milletimizin bekası için de en ön safta durmaktadır ve durmaya devam edecekt


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Şehrimiz, istiklal mücadelesinde nasıl en ön safta durmuşsa bugünde ülkemizin huzuru, aziz milletimizin bekası için de en ön safta durmaktadır ve durmaya devam edecektir dedi.
     Erkoç, yaptığı yazılı açıklamada, Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 17 askerin şehit olduğunu hatırlattı. Şehitlere Allahtan rahmet kederli ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dileklerini ileten Erkoç, şunları kaydetti:
     Bu kazada bu kahraman şehrin, kahraman evladı Jandarma Uzman Çavuş Ömer Büyükkösenin de şehit düştüğünü öğrenmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle kahraman şehidimize bir kez daha Cenab-ı Allahtan rahmet kederli ailesine ve aziz hemşehrilerimize baş sağlığı diliyoruz. Şehrimiz istiklal mücadelesinde nasıl en ön safta durmuşsa bugünde Ülkemizin huzuru, aziz milletimizin bekası içinde en ön safta durmaktadır ve durmaya devam edecektir.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER