Siirt Belediyesinden mahalle toplantıları

Siirt Belediyesinden mahalle toplantıları -Belediye Başkanı Selim Sadak: Halkın emeğini ve parasını halka hizmet için kullanacağız, kimseye peşkeş çekmeyeceğiz


SİİRT (A.A) - Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, halkın emeğini ve parasını halka hizmet için kullanacaklarını ve kimseye peşkeş çekmeyeceklerini bildirdi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, gerçekleştirilecek hizmetlerin halkın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantıların ilkinin İnönü Mahallesinde gerçekleştirildiği belirtildi.
     Belediye Başkanı Selim Sadakın, toplantıda yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana demokratik, ekolojik, katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet götürdüklerini söylediği bildirilen açıklamada, Sadakın şu görüşlerine yer verildi:
     Geçen dört yılın bir önceki dönemden kalan borçlar ve belediyeye yönelik açılan davalardan dolayı sadece 1.5 yılını hizmete ayırabildik. Bu bir 1.5 yılda Siirtte en iyi çalışmaları gerçekleştirdik. Halkın emeğini ve parasını halka hizmet için kullanacağız, kimseye peşkeş çekmeyeceğiz.
     Toplantıda, esnaf ve mahalle sakinlerinin de belediye çalışmalarına ilişkin görüş ve önerilerinin aktarıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Siirt Belediyesinden mahalle toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER