Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu:

Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu: Amacımız bu hafta oynayacağımız Fatih Karagümrükspor AŞ maçından puan veya puanlarla dönmektir


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirtsporun Sportif Direktörü Benhur Babaoğlu, amaçlarının bu hafta oynayacakları Fatih Karagümrükspor AŞ maçından puan veya puanlarla dönmektir dedi.
     Babaoğlu, takımda cezalı veya sakatlığı bulunan futbolcu olmadığını, bu hafta deplasmanda oynanacak maç için iyi hazırlandıklarını ifade ederek şöyle dedi:
     Bu hafta deplasmanda güçlü bir takımla karşılaşacağız. Rakip takım güçlü ve köklü bir takım. Ancak geçen hafta yenildiler. Biz de haftayı iyi bir hazırlıkla geçirdik. Takımda cezalı veya sakatlığı bulunan futbolcu yok. Takım her geçen gün daha iyi hale geliyor. Sezon başında yaşadığımız hazırlık eksiğimizi gideriyoruz. Amacımız bu hafta oynayacağımız Fatih Karagümrükspor AŞ maçından puan veya puanlarla dönmektir. Bu maçta bizim avantajımız, büyük bir kesimi Fatih ve çevresinde oturan ve sayıları 500 bini aşan Siirtli hemşehrilerimizdir. Onların desteği ile bu maçta kendimizi sahamızda oynuyor gibi hissedeceğiz. Bu nedenle İstanbul ve çevresinde oturan tüm hemşehrilerimizi takımlarına destek olmaya davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER