Silifkede Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu

Silifkede Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu açıldı


MERSİN (A.A) - Diyanet İşleri Başkanlığı Aile İrşat ve Rehberlik Büroları Çalışma Yönergesi kapsamında, Silifkeye Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu açıldı.
     Silifke Müftüsü Bekir Kaplan, müftülükte düzenlenen tanıtım toplantısında, Büyükşehir merkezleri ve ilçelerde açılan Aile İrşat ve Rehberlik Bürolarının, ülke genelinde önemli bir çalışma olduğunu belirtti.
     Türk milletinin en sarsılmaz temel hücrelerinden birinin aile olduğunu ifade eden Kaplan, Aile bizim dini, milli ve örfi bir değerimizdir. Milletlerin sağlıklı bir yapıya sahip olmaları ve geleceklerinin sağlam olması için mutlaka sağlam hücrelerden oluşan ailelere ihtiyacı vardır diye konuştu.
     Açılan büroda İlahiyat Fakültesi mezunu iki bayan olmak üzere 4 personelin görev yapacağını dile getiren Kaplan, şunları kaydetti:
     Buradaki personelimiz aktif çalışmalarını yürütürken, içeride ve dışarıda yapılacak olan sosyal projelerle de halkımıza ulaşacaklar. Ayrıca çalışanlarımız, bu projelerin uygulanmakta olduğu diğer şehir ve ilçelerde görev yapanlarla istişare kurup, kurumlar arası konferanslar, bilgilendirme seminerleri, sohbetler ve buna benzer çeşitli sosyal etkinlikler yaparak milletimize daha fazla faydalı olmaya çalışacaklardır.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Basir Gülüm
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Silifkede Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER