Simavdaki trafik kazası

Simavdaki trafik kazası -Yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı kişi, kaldırıldığı hastanede olaydan 3 gün sonra hayatını kaybetti


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Simav ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı kişi, kaldırıldığı hastanede olaydan 3 gün sonra öldü.
     İlçede, motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan Arslan Kılıçarslan (77), 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde beyninden ameliyat edildi. Kılıçarslan, olaydan 3 gün sonra hayatını kaybetti.
     Sürücü belgesi bulunmayan Rasim Y. (16) idaresindeki 43 KA 689 plakalı motosiklet, 30 Haziranda, Simav 4 Eylül Mahallesi 4 Eylül Caddesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Arslan Kılıçarslana (77) çarpmış, Kılıçarslan, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Kazada hafif yaralanan motosiklet sürücüsü Rasim Y. ve aynı araçtaki İsmail E. (17) ise Kütahya ve Simavdaki hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Kaza anı, olay yeri yakınındaki bir marketin güvenlik kamerasınca görüntülenmişti.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simavdaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER