Şirinevler Ulu Cami yaz kursu etkinliği

Şirinevler Ulu Cami yaz kursu etkinliği -Kuran kursu talebeleri, Kuran-ı Kerim okudu, ilahi söyledi ve çeşitli oyunlar oynadı


İSTANBUL (A.A) - Şirinevler Ulu Cami Yaz Kuran Kursuna katılan talebeler, Kuran-ı Kerim okudu, ilahiler söyledi ve çeşitli oyunlar oynadı.
     Bahçelievler Belediyesi Yeni Sahnede gerçekleştirilen ve yaz kursunun anlatıldığı slayt gösterisiyle başlayan etkinlikte, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran yaptığı konuşmada, yaz kurslarının önemini anlattı. Yaran, çocukların küçük yaşta Kuran-ı Kerim öğrenmesinin kendilerine mutluluk verdiğini belirtti.
     Programda, yaz kursuna katılan çocuklar Kuran-ı Kerim okudu ve çeşitli ilahiler söyledi. Bazı tiyatro ve oyun gösterilerinin de sergilendiği etkinlikte sahneye çıkan çocukların heyecanlandığı gözlemlendi.
     AA muhabirine açıklama yapan cami imamı İbrahim Erdöl, her geçen yaz kursa katılan çocuk sayısının arttığını ve hemen hepsinin Kuran-ı Kerim öğrenerek mezun olduğunu söyledi.
     Erdöl, çocukların camiye gelmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçmadıklarını belirterek, Onların kursa katılmalarını teşvik ediyoruz. Çocukları asla üzmüyoruz. Kurs öğretmenlerimiz onlarla ciddi şekilde ilgileniyor hatta veli toplantısı bile yapıyorlar. Bunların faydasını ilk anlardan görmeye başladık. Velilerin yoğun bir teveccühü var. Farklı ilçelerden bile bize çocuklarını getirip okutmak istiyorlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Uğur Aslanhan
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Şirinevler Ulu Cami yaz kursu etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER