Sivas Halk Sağlığı Müdür Vekili Kurt:

Sivas Halk Sağlığı Müdür Vekili Kurt: Tütün denetimleri aralıksız sürecek


SİVAS (A.A) - Sivas Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Abdullah Kurt, kentteki tütün denetimlerinin aralıksız süreceğini bildirdi.
     Kurt, yaptığı yazılı açıklamada, Dumansız Hava Sahası sloganıyla yürüttükleri çalışma kapsamında il merkezi ve ilçelerde denetimlerin sıklaştırılacağını vurguladı.
     Vatandaşlara tütün ürünlerini kendileri ve yakınlarının sağlığı için kullanmamalarını tavsiye eden Kurt, Eğer tütün ürünü kullanıyorlarsa da kapalı alanlardan uzak olmalılar. Bir kişinin tükettiği tütün ürününün ortamda bulunan herkesi olumsuz etkilediği hiçbir zaman göz ardı edilmemelidir ifadelerini kullandı.
     Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak tütünün topluma olan zararını en aza indirmeyi amaçladıklarını belirten Kurt, açıklamasında, Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından yapılan tütün denetimlerinin halk sağlığına yönelik çalışmalar olduğu unutulmamalıdır. Denetimler sırasında ekiplerimize yardımcı olunmasını ve kurallara uyma konusunda titizlik gösterilmesini tüm vatandaşlarımızdan talep ediyoruz ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas Halk Sağlığı Müdür Vekili Kurt: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER