Sivassporda transfer çalışmaları

Sivassporda transfer çalışmaları -Teknik direktör Çalımbay: Bir Bulgar orta saha oyuncusu ile 2 forvetin peşindeyiz. İnşallah bu hafta bitireceğiz


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivassporun teknik direktörü Rıza Çalımbay, Bir Bulgar orta saha oyuncusu ile 2 forvetin peşindeyiz. İnşallah bu hafta bitireceğiz dedi.
     Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Kadroyu güçlendirmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Çalımbay, Bir an önce transfer yapmamız gerekiyor ifadesini kullandı.
     Transfer listelerinde bazı oyuncuların olduğunu anlatan Çalımbay, bir Bulgar orta saha oyuncusu ile 2 yabancı forvetin peşinde olduklarını belirterek, İnşallah bu hafta bitireceğiz diye konuştu.
     Yeni sezona Bolu ve Avusturyada yapacakları kamplarla hazırlanacaklarını ifade eden Çalımbay, 28 Hazirandan itibaren futbolcuların sağlık kontrolü ve gerekli testlerden geçeceğini, ardından Bolu Geredede çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
     Bolu kampında 1, Avusturya kampında ise 4 hazırlık maçı yapacaklarını belirten Çalımbay, yeni sezona iyi başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.
    
     -Samet Aybabaya başarılar diledi-
    
     Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirilen Samet Aybabaya başarı dileklerini ileten Çalımbay, Beşiktaşı çok iyi tanıyan, camiayı çok iyi bilen birisi. Bizim büyüğümüz dedi.
     Çalımbay, Beşiktaşın bundan daha zor süreçleri atlattığını belirterek, O yüzden sıkıntı olmaz ifadesini kulandı.
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivassporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER