Siverekten kısa

Siverekten kısa - kısa -Milletvekili Gülpınarın temasları


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverekte incelemelerde bulundu.
     Bir iş adamı tarafından ilçede kurulan tekstil fabrikasını gezen ve işçilerle sohbet eden Gülpınar, fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Gülpınar, bu tür hayırlı işlere vesile olarak yatırımın getirilmesine katkı sağlamanın kendisini mutlu ettiğini belirtti.
     Siverekin kalkınıp gelişmesi için yatırımların şart olduğunu ifade eden Gülpınar, insanların huzura refaha kavuşmasının iş imkanlarıyla orantılı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     İş imkanı ne kadar çok olursa Siverek o kadar kalkınacak, gelişecek ve huzur ortamı oluşacak. Biliyorsunuz Yeni Teşvik Yasası çıktı. Organize Sanayi Bölgesinin Siverekte kurulması için çalışmalarımız var. Burada yatırım yapmak isteyen yatırımcılara her türlü imkan sağlanacak. Arazi temini ve alt yapısı hazırlanarak iş adamlarımıza yatırım amaçlı sunulacak. Bu yatırımın diğer iş adamlarına örnek olmasını temenni ediyorum.
    
     -Olimpik yüzme havuzunda tadilat
    
     Siverek Belediyesine ait olimpik yüzme havuzunda başlatılan tadilat çalışmaları tamamlandı.
     Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, havuzda bazı sıkıntıların bulunduğunu ancak yapılan çalışmalarla kullanılır hale getirildiğini belirterek, olimpik havuzun önümüzdeki günlerde Sivereklilerin hizmetine sunulacağını kaydetti.
    
     Muhabir:Şükrü Dolaş / Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER