Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası -Amasya Valisi Öz: "Sosyal Güvenlik Kurumumuz kurumsal olarak son yıllarda çok önemli bir değişim yaşadı"


AMASYA (A.A) - Amasya Valisi Abdil Celil Öz, "Sosyal Güvenlik Kurumumuz kurumsal olarak son yıllarda çok önemli bir değişim yaşadı" dedi.
     Öz, 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK Amasya İl Müdürü Kasım Tekin, şube müdürleri ile memurları makamında kabul etti.
     SGK çalışmaları hakkında Tekinden bilgi alan Öz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek SGKnın önemli bir kurum olduğunu vurguladı.
     Öz, şunları kaydetti:
     "Sosyal Güvenlik Kurumumuz kurumsal olarak son yıllarda çok önemli bir değişim yaşadı. Hem hizmet kalitesi yönünden hem erişilebilirlik, ulaşılabilirlik ve farkındalık konusunda güzel çalışmaları var. Sosyal güvenlik hizmetleri devletin en temel hizmetlerinden birisidir. Sosyal devlet olmanın temel taşlarından birisidir. Sosyal Güvenlik Kurumu dışında kalan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza devletimiz sosyal devlet olarak yardım ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu kendi içinde insanların sosyal güvencelerini ve özellikle genel sağlık sigortası ile birlikte de bütün insanlarımızı çatısı altına alan bir kurum."
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER