SP Ardeşen İlçe Başkanlığına

SP Ardeşen İlçe Başkanlığına Ekrem Okutan yeniden seçildi


RİZE (A.A) - Saadet Partisi (SP) Ardeşen İlçe Teşkilatının 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ekrem Okutan yeniden başkanlığa seçildi.
     SP Dış ilişkiler Başkanı Temel Karamollaoğlu, ilçede bir düğün salonunda yapılan ve geniş katılımın olduğu kongrede yaptığı konuşmada, temel prensipleri değişmeyen, zamana göre projeleri olan bir parti olduklarını söyledi. Saadet Partisi olarak daha büyük hedeflere yürümeye kararlı olduklarını belirten Karamollaoğlu, Bugün içinde bulunduğumuz şartlar ve muhalefette olmamız hiçbir zaman bizim davamızın güzelliğine halel getirmez. Allah nasip ederse bu millet yeniden uyanacak, yeniden yanlışlıkların farkına varacak ve yeniden hak hakim olacak. Bizim siyaset anlayışımız diğer siyasi partilerin anlayışı gibi değildir. Elbette zamana göre bir takım projelerimiz değişebilir. Söylemlerimizde bazı değişiklikler olabilir ancak temel prensiplerimiz değişmez dedi.
     Tek liste halinde gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ekrem Okutan yeniden SP Ardeşen ilçe başkanı seçildi. Okutan, milli görüş çizgisinin bir ekol olduğunu belirterek, Bizim her zaman ifade ettiğimiz bir ayrıcalığımız var. Biz milli görüşçüyüz. Milli görüş bir ekoldür, bir okuldur, dünyaya yön veren siyasi hareketin adıdır diye konuştu.
     Kongreye, SP Rize İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, Genel İdare Kurulu Üyeleri Dursun Ali Düzenli ve Cemil Çolak, Artvin İl Başkanı Gültekin Soydan, Rize Kendirli Belediye Başkanı Salih Uzun, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal ve siyasi parti temsilcileri ile Saadet Partisi teşkilat mensupları katıldı.
    
     Muhabir:Sabri Aslışen
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber SP Ardeşen İlçe Başkanlığına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER