İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanı Yardımcı:

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanı Yardımcı: -Rehberlik toplantılarını 20 ilde 10 bini aşkın dernek temsilcisiyle düzenledik


BOLU (A.A) - İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa Yardımcı, rehberlik toplantılarını 20 ilde 20 bini aşkın dernek temsilcisiyle düzenlediklerini söyledi.
     Dernekler Bilgi Sisteminin yazılım çalışmalarıyla ilgili seminere katılmak amacıyla Boluya gelen Yardımcı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmazı ziyaret etti.
     Yardımcı, 4 gün boyunca 81 ildeki dernekler müdürlerinin katılacağı eğitim seminerinde bulunacağını belirterek, Dernekler Dairesi Başkanlığı olarak şu ana kadar tüm illere yönelik başlatılan rehberlik toplantılarını 20 ilde 10 bini aşkın dernek temsilcisi ile düzenledik. Bu toplantılarımızdan bir tanesini de Boluda gerçekleştiriyoruz. Bolu ziyaretimizde Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaza da nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendisine bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum diye konuştu.
     Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise Yardımcıya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Allahın doğal güzellikleri cömertçe sunduğu, her mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı ilimize hoş geldiniz diyor, çalıştayın başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanı Yardımcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER