Spor Toto 2. Lig gruplarının belirlenmesi

Spor Toto 2. Lig gruplarının belirlenmesi -Malatyaspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Özer: -Hedefimize ulaşabilmek adına elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Ligde bulunan Malatyaspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Şahin Özer, lig gruplarının belirlenmesine ilişkin, Hedefimize ulaşabilmek adına elimizden gelen bütün gayreti sarfedeceğiz dedi.
     Şahin Özer, Türkiye Futbol Federasyonu ile kulüp yöneticilerinin katılımıyla Ankarada gerçekleşen kura sonuçlarına göre Malatyaspor Futbol Kulübünün Beyaz Grupta mücadele etmesini AA muhabirine değerlendirdi.
     Çekilen kuranın sonuçlarının hem Malatya hem de kulüpleri açısından hayırlı olmasını dileyen Özer, Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine iddialı takımlar kulübümüzün de içinde bulunduğu Beyaz Grupta toplandı değerlendirmesinde bulundu.
     Hedeflerinin ilk 5 olduğunu daha önce açıkladıklarını hatırlatan Özer, Bu grupta hedefimize ulaşabilmek adına elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. İnşallah başarılı oluruz dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig gruplarının belirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER