Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup -Derince Belediyespor Teknik Direktörü Kurt: -Aydınspor 1923 deplasmanından puan veya puanlar elde etmek için mücadele edeceğiz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Derince Belediyesporun teknik direktörü Fadıl Kurt, deplasmanda Aydınspor 1923 ile yapacakları maçtan puan elde etmek için mücadele edeceklerini belirtti.
     Kurt, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, profesyonel lig tarihindeki ilk maçta galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, alınan 3 puanın takım için moral kaynağı olduğunu bildirdi.
     Elde edilen galibiyetin abartılmaması gerektiğine dikkati çeken Kurt, ligin ilk haftalarında yapacakları maçlardan kazanabilecekleri en fazla puanı elde etmek istediklerini kaydederek, şunları vurguladı:
     Öncelikli hedefimiz, takımımızı bu ligde kalıcı kılacak duruma getirmek. Adımızın başında profesyonel takım yazmasının hiçbir önemi yok, önemli olan kurumsal yapıda da profesyonel olmak. Ciddi eksikliklerimiz var. Bu anlamda kulüp yöneticilerimize de büyük iş düşüyor. Herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmalı.
     Grubun iddialı takımlarından Aydınspor 1923 ile yapacağımız maç son derece önemli. Rakibimiz de bizim gibi haftayı 3 puanla kapatan takımlardan biri. Zor maç olacak. Aydınspor 1923 deplasmanından puan veya puanlar elde etmek için mücadele edeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayını: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 2. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER