Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Gebzespor yeni sezon hazırlıklarına başladı


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Gebzespor, yeni sezon hazırlık çalışmalarına başladı.
     Gebzespor Kulübü Başkanı Yavuz Unsur, yönetim kurulu üyeleri ile teknik ekip ve 30 futbolcusuyla birlikte Gebze Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.
     Gebzelilerinde yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sırasında AA muhabirine açıklama yapan Kulüp Başkanı Yavuz Unsur, yeni sezonda ikinci grupta mücadele edeceklerini hatırlatarak, ilk 5 arasında yer almayı hedeflediklerini dile getirdi.
     Unsur, altyapıdan gelen futbolcuların başarılı olacağına inandığını ifade ederek, 2.5 milyon lira borcumuz var, bu borçtan kurtularak transfer engelini kaldırarak ocak ayında transfer yapmayı düşünüyoruz. Bunu gerçekleştirdiğimiz takdirde 2. Lig neden olmasın şeklinde konuştu.
     Teknik direktör Aykan Atik de yeni sezon hazırlıklarına takımdan ayrılan 3 futbolcunun eksikliğiyle başladıklarını belirterek, bu durumun sıkıntı yaratacağını ancak mevcut kadro ile çalışarak iyi bir kamp dönemi geçirip beklentilere cevap verecek düzeye geleceklerini söyledi.
     Kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren Atik, 3 Ağustosa kadar Gebzede çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, 10 Ağustosta da Kartepede yeniden kampa gireceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER