Staj Eğitim Merkezi kapanış programı

Staj Eğitim Merkezi kapanış programı -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Eminim ki staj gören meslektaşlarımın içerisinden 10 yıl sonra bu şehrin, ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak birçok avukat çıkacaktır (Fotoğraf


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Eminim ki staj gören meslektaşlarımın içerisinden 10 yıl sonra bu şehrin, ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak birçok avukat çıkacaktır dedi.
     Tütüncü, Antalya Barosu Staj Eğitim Merkezinin düzenlediği staj okulunun kapanış programına katıldı. Tütüncü burada yaptığı konuşmada, avukatlığın dünyanın en güzel mesleklerinden olduğunu belirterek, ortaokuldan itibaren avukat olmayı hayal ettiğini söyledi.
     Antalya Barosunda 2001de staj yaptığını ifade eden Tütüncü, Eminim ki staj gören meslektaşlarımın içerisinden 10 yıl sonra bu şehrin, ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak birçok avukat çıkacaktır diye konuştu.
     Hukuk fakültesi mezunları içerisinden çok önemli siyasetçiler çıktığını anlatan Tütüncü, Bizim meslektaşlarımız içerisinden birçok yerel yönetici, milletvekili çıkabiliyor. Cumhuriyet tarihinin, siyasal hayatın ve çok önemli değişimleri ve dönüşümleri yapmış kadroların içerisinde birçok meslektaşımız var. Burada staj gören arkadaşlarımızı da gelecekte toplumun içerisinde kanaat önderliği yapan, toplumsal gelişmelere yön veren, toplumun şekillenmesinde aktif rol oynayacak kimseler olarak görüyorum diye konuştu.
     Belediye idaresinde hukuki uyuşmazlığı asgari seviyeye çekme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Tütüncü, Bu konuda haftalık toplantılar yapıyorum. O toplantılarda yeri geliyor idare mahkemesi gibi önümüze gelen konuyu derin müzakere ediyoruz. Mahkeme kararları, Danıştay kararlarını inceliyoruz. Belediyede yavaş yavaş bu kültürü oluşturmaya başladık dedi.
     Antalya Barosu Başkanı Alper Tunga Bacanlı ise genç avukatlara hangi partiden olursa olsun siyasal faaliyetlerde bulunmaları tavsiyesinde bulundu.
     Hukuk eğitimi görmüş, adalet duygusu gelişmiş insanlara gerçek manada Türk siyasetinde ihtiyaç olduğunu dile getiren Bacanlı, bunun en güzel örneğinin Tütüncü olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Staj Eğitim Merkezi kapanış programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER