SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Günüç,

SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Günüç, vefat etti


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Günüç (57), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
     Hat sanatı alanında eserleri de bulunan Prof. Dr. Günüç, yaklaşık iki yıldır kanser tedavisi görüyordu. 3 çocuk babası olan Günüç, tedavi gördüğü Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yitirdi.
     Günüçün cenazesi, Hacı Veyis Camisinde kılınan namazın ardından Üçler Mezarlığına defnedildi.
     SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, cenaze namazının ardından yaptığı açıklamada, Günüçün; fakültenin kuruluşundan bugüne kadar büyük özveriyle çalıştığını ifade ederek, "Vefat etmeden önceki günlerde bile, düşüncesinde hala Güzel Sanatlar Fakültesi vardı. Emek verdiği fakülteyi Selçuk Üniversitesi olarak en güzel şekilde devam ettireceğiz" dedi.
     Cenaze törenine, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, AK Parti Konya milletvekilleri Kerim Özkul, Hüseyin Üzülmez, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, eski SÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ile çok sayıda akademisyen katıldı.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Günüç, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER