23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Manavgat Kaymakamı Bulgurlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilere kitap hediye etti


ANTALYA (A.A) - Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Milli Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret ederek, kitap hediye etti.
     Bulgurlu, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Ulusal Çocuk Bayramı kapsamında her yıl öğrencilerin devlet yöneticilerinin makamlarını ziyaret ederek gerçekleştirdiklerini, bu yıl ise makam sahibi yöneticilerin okulları ziyaret ederek öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıklarını söyledi. Bulgurlu, "Herkesinde gördüğü gibi çocuklar çok mutlu, makamlara yapılan ziyaretlerde sadece iki veya üç öğrenci oluyordu ama şimdi bütün öğrenciler ile hep beraber buradayız ve öğrencilerimizin bayramlarını kutlayarak birer kitap hediye ettik. Bütün çocuklarımıza verdiğim altın nasihat her şeyin başı okumaktır. Ne yaparsanız yapın ama mutlaka okuyun" dedi.
     Okul ziyaretleri kapsamında İlçe Garnizon Komutanı Albay Metin Alkaya, Çolaklı Yahya Kurt İlkokulunu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Küçük Hasan İlkokulunu, Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Ocak, Çağlayan İlkokulunu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı, 75. Yıl İlkokulunu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, Toros İlkokulunu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç da Yunus Emre İlkokulunu ziyaret etti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER