Suluova Tapu Müdürlüğü ISO 9000 ve

Suluova Tapu Müdürlüğü ISO 9000 ve ISO 9001 Belgesi aldı


AMASYA (A.A) - Suluova Tapu Müdürlüğü hizmet sunumunda elde ettiği yüzde 99luk vatandaş memnuniyeti dolayısıyla TS EN ISO 9001:2008 ve K-Q TSE ISO EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.
     Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, belge töreninde yaptığı konuşmada, kalite hizmet belgesinin gerekliliğini yerine getiren Tapu Müdürlüğünü tebrik etti.
     Sarıfakıoğulları, Vermiş oldukları hizmetin hem nitelik hem de nicelik olarak iyi bir noktada olduğunu söyleyebiliriz. Vatandaş memnuniyeti olarak yüzde 99 ile çok iyi bir noktadalar. Bu oran bölgemiz ortalamasının üzerinde bir başarıdır dedi.
     Hayata geçirecekleri yeni bir uygulama ile başka bir şehirde gayrimenkulü bulunan vatandaşın artık o şehre gitmeden bulunduğu yerden işlemlerini yapabileceğini belirten Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Hasan Özalban ise şunları kaydetti:
     Suluova Müdürlüğümüz vatandaşların TC girişlerini yüzde 95 civarında tamamlayarak il düzeyinde ilk sırada yer almış ve ayrıca vatandaş memnuniyeti noktasında ise yüzde 99luk büyük bir başarı elde etmiştir. Çalışmalarımızın esaslarından biri de vatandaş memnuniyetini sağlamaktır. Bu konuda gerekli özverili çalışmalarda bulunan Suluova Tapu Müdürlüğümüz bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. Bundan sonra daha ferah mekanlarda kaliteli hizmet sunmak için müdürlüklerimizin iç mekanlarının tadilatları da tamamlanacak.
     Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaktan çok mutlu olduklarını ifade eden İlçe Tapu Müdürü Fikret Ergen ise, Tüm özel ve tüzel kurumlara tapu devri, ipotek, intikal, satış, akitlik işlemleri gibi birçok kalemde 2 Şubat 2012 tarihinden itibaren otomasyon sistemiyle hizmet sunuyoruz dedi.
     Konuşmaların ardından Kaymakam Sarıfakıoğulları, TS EN ISO 9001:2008 ve K-Q TSE ISO EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgelerini Tapu Müdürü Fikret Ergen ve personellerine teslim ederek yeniden tebrik etti.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Tapu Müdürlüğü ISO 9000 ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER