Sumbas Kaymakamı Yosunkayaya ziyaret

Sumbas Kaymakamı Yosunkayaya ziyaret


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkayayı ziyaret etti.
     Milli Eğitimle ilgili incelemelerde bulunmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Osman Şahin ve Başkan Yardımcısı Hüseyin İçli ile birlikte Sumbasa gelen Osmaniye Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkayayı makamında ziyaret etti.
     Yosunkaya, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, bu tür ziyaretlerin ilçede yürütülen çalışmalarda eğitim personeline yol gösterici olması açısından çok önemli olduğunu söyledi.
     Görülen eksikliklerin yerinde telafi edilmesi ve personelin yetiştirilmesi bakımından, bu gibi ziyaretlerin zaman zaman tekrarlanmasının yararına değinen Yosunkaya, ziyarete katılanlara teşekkür etti.
     Kılıç, kaymakamlıktaki ziyaretin ardından, beraberindekilerle birlikte ilçe merkezinde yapımı son aşamaya gelen ortaokul binasında da incelemelerde bulundu.
     Kılıç, daha sonra Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulunda Müdür İshak Avandan bilgi aldı. Burada öğrencilerle birlikte yemek yiyen Kılıç, bazı öğrencilerin sorunlarını dinledi. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kırpık ve Şube Müdürü Cengiz Akdağ da katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sumbas Kaymakamı Yosunkayaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER