Sumbas Kaymakamı Yosunkaya, öğretmenlerin sorunlarını dinledi

Sumbas Kaymakamı Yosunkaya, öğretmenlerin sorunlarını dinledi


OSMANİYE (A.A) - Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
     Yosunkaya, Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu yemekhanesinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, öğretmenlerin her zaman hatırlanılması gerektiğini söyledi.
     Programa katılanların Öğretmenler Gününü kutlayan Yosunkaya, Öğretmenlik, insanlık tarihinin en anlamlı ve en önemli mesleklerinden birisidir. Öğretmenlerimiz, büyük bir fedakarlık göstererek ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren ideal insanlardır dedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kırpık ise bu özel günde öğretmenleri unutmayan Kaymakam Selçuk Yosunkayaya öğretmenler adına teşekkür etti.
     Yerel sanatçılar tarafından Türk Halk Müziği konseri verilmesi sırasında, Kaymakam Yosunkaya da söylediği türkülerle büyük alkış aldı.
     Programa, Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Ramazan Özkan, İlçe Emniyet Amiri Adem Gültekin, bazı kurum amirleri, okulların yönetici ve öğretmenleri ile aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Volkan Kaşık
<< Önceki Haber Sumbas Kaymakamı Yosunkaya, öğretmenlerin sorunlarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER