Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -Azez ilçesi yakınlarındaki saldırılarda yaralanıp Türkiyeye getirilen 86 Suriyeliden 13ü hayatını kaybetti -Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Bekir: -Yaralılardan bir kısmı getirilirken bir kısmı da


KİLİS (A.A) - Halepin Azez ilçesi yakınlarındaki saldırılarda yaralanan 86 Suriyelinin Türkiyeye getirildiği, bunlardan bir kısmı hastaneye götürülürken yolda olmak üzere, 13ünün hayatını kaybettiği bildirildi.
     Saldırılarda yaralanan ve Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan 86 kişiden bazılarının kurtarılamadığı, durumu ağır olan bazılarının da Gaziantepe sevk edildiği belirtildi.
     Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Muhammed Ali Bekir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralıların Azez kentinden geldiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Acil servisimize toplam 86 yaralı geldi. Yaralılardan bir kısmı getirilirken bir kısmı da hastanede olmak üzere 13ü öldü. 12 hasta da Gaziantepteki hastanelere sevk edildi. Diğer hastalar şu an gözlem altında tutuluyor. Aldığımız duyumlara göre bombalama devam ediyor.
    
     Muhabir: Ahmet Ekinci - Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: İsmail Fidan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER