Suriye tarafından düşürülen Türk uçağı

Suriye tarafından düşürülen Türk uçağı -Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Ertanın annesi Zennure Ertan: -Herkes gurur duyuyor onunla. Ben de üç kat, beş kat daha fazla gurur duyuyorum


MALATYA (A.A) - Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağında şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertanın annesi Zennure Ertan, Herkes gurur duyuyor onunla, ben üç kat, beş kat daha gurur duyuyorum dedi.
     AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve beraberindekilerin taziye ziyaretinde konuşan anne Ertan, şunları söyledi:
     Allah bizden daha fazla sevmiş diyorum. Kendi verdi, ben, verirken ağlamadım. Alırken de ben ağlamayacağım dedim. İçim sızlasa bile ağlamayacağım. Ben zayıf bir insan değilim. Herkes gurur duyuyor onunla. Ben de üç kat, beş kat daha fazla gurur duyuyorum. Hayatım uçak diyordu. Uçtuğum zaman zevk duyuyorum diyordu. Baba bir gün seni de uçuracağım. Sen de bu hazzı duy diyordu. Onun sevdiği şey, severek gittiyse ben de severek katlanırım ona.
     2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük de aileye taziye ziyaretinde bulundu.
     Aileye taziyelerini ileten Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, pilotların şehit olduğu haberini üzüntüyle öğrendiğini, kentte bugün başlayan festivalin eğlence kısımlarını iptal ettiklerini kaydetti.
     Bu arada, evin bulunduğu siteye büyük boyutlu bir Türk bayrağı asıldı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan / Emine Konuk
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Suriye tarafından düşürülen Türk uçağı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER