Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -YURKUR Suşehri Yurt Müdürlüğüne TSE Kalite Belgesi verildi


SİVAS (A.A) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Suşehri Yurt Müdürlüğüne, TSE kalite belgesi verildi.
     Suşehri Yurt Müdürü İbrahim Koçak, yaptığı açıklamada, 500 öğrenci kapasiteli Timur Karabal Yurt Müdürlüğünün 350 öğrenciye hizmet verdiğini söyledi.
     Öğrencilerin temiz, güvenli bir ortamda barınmaları ve beslenmelerinin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerle kişisel gelişimlerine destek olduklarını belirten Koçak, öğrencilerin memnuniyetini artırmak için yasalara, kalite yönetim sisteminin şartlarına bağlı kalarak verilen hizmetlerin sürekliliğini ve iyileştirilmesini sağlamayı kalite politikası edindiklerini söyledi.
     Bu politika doğrultusunda, TSE ISO 9001-2008 şartlarına uygun kalite yönetim sistemine sahip TSE kalite belgesi aldıklarını ifade eden Koçak, bu belgeyi aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.
     Koçak, Bu belgenin önümüzdeki yıllarda daha verimli, daha başarılı çalışmamızda çok büyük etkisi olacaktır. Görevimizi her zaman disiplin içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz diye konuştu.
    
     -BBP Suşehri Teşkilatı 9. Olağan Kongresi, 24 Şubatta yapılacak-
    
     Büyük Birlik Partisi (BBP) Suşehri İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresinin 24 Şubat Pazar günü yapılacağı bildirildi.
     BBP İlçe Başkanı Nuh Genç, yaptığı yazılı açıklamada, kongrenin 24 Şubat Pazar günü saat 13.00de Suşehri Belediyesi Konferans Salonunda yapılacağını belirtti.
     Genç, kongreye Suşehri halkını davet etti.
    
     -Kestiği ağacın altında kalan kişi yaralandı-
    
     Suşehri ilçesine bağlı Sökün köyünde evinin bahçesinde yakacak amacıyla ağaç kesen Şeref Yücetepe (58), kestiği ağacın altında kalarak yaralandı.
     Komşuları tarafından ağacın altından çıkarılan Yücetepe, Suşehri Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas Numune Hastanesine sevk edildi.
     Yücetepenin sağ ayağında kırık olduğu belirtildi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER