Suşehri Belediye Başkanı Sel: 2013 yılı,

Suşehri Belediye Başkanı Sel: 2013 yılı, Suşehri açısından yatırım yılı olacak


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 2013 yılının Suşehri açısından yatırım yılı olacağını söyledi.
     Aspasya Parkı Sosyal Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Sel, 3 yıllık görev süresindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bazı nedenlerden dolayı altyapı ihalesinin iptal edildiğini ifade eden Sel, Ama ihale tekrar yapıldı. İnşallah bayramdan sonra altyapıya tekrar başlanacaktır dedi.
     2013 yılının Suşehri açısından yatırım yılı olacağını belirten Sel, 2013 yılında Suşehri altyapısıyla, üst yapısının da yapılmasıyla modern bir şehir olacaktır. Bu yaptığımız hizmetlerin, çalışmaların en büyük destekçileri AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz sayın Ekrem Erdeme, Milli Savunma Bakanımız sayın İsmet Yılmaza, AK Parti Sivas milletvekilimiz Ali Turan, Hilmi Bilgin ve Mesude Nursuna Memecana teşekkürlerimi arz ediyorum diye konuştu.
     Suşehri Belediyesinin 2011 yılı bütçesinin 8,5 milyon lira olduğunu hatırlatan Sel, o yıl 10 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, Bu yatırımımızı 2013 yılında 15 milyon liraya çıkartacağız. Sürpriz projelerimizle halkımıza güzel hizmetler sunacağız dedi.
     Belediye başkanlığı görevinde dördüncü dönemini yaşayan Sel, önceki dönemlerde sürekli altyapı çalışmalarıyla uğraştıklarını ifade ederek, İnşallah altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından ilçemizin en önemli sorunu giderilmiş olacaktır diye konuştu.
     Sedat Sel, Bu hizmetler bizim için yeterli değil. Gönül ister ki daha çok hizmetler yapalım. Yatırımlar yapalım. Ama görüldüğü gibi dünyanın birçok ülkesi ekonomik kriz içerisinde. Ama buna şükür Türkiye bu konuda çok şanslı bir ülke. Hiçbir ekonomik krize girmeden yatırımlara devam ediliyor ifadelerini kullandı.
     Sel, 2005 yılında çıkan Mahalli İdareler Yasasının belediyeleri rahatlattığını belirterek, Proje yapıldığında para yoktur diye bir şey yoktur. Bizler de çok şükür projelerimizle bu yasalardan faydalanıyoruz. Bu konuda da Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehri Belediye Başkanı Sel: 2013 yılı, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER