Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde "10 Nisan Hatıra Fidanlığı" oluşturuldu


SİVAS (A.A) - Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Suşehri Emniyet Müdürlüğü bahçesinde "10 Nisan Hatıra Fidanlığı" oluşturuldu.
     Suşehri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Başkomiser İsmail Hakkı Eleman ve polisler, oluşturulan alana meyve fidanları dikti. Çeşitli türden 100 fidanı toprakla buluşturduklarını söyleyen Eleman, "Bizlerin görev yerleri değişir ama görev aldığımız yerlerde kalıcı eserleri geleceğimize armağan etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.
    
     -Deneme sınavında Türkiye birincisi oldular-
    
     Suşehri Kemalpaşa ilk/ortaokulu öğrencilerinden Sefa Erol, Elif Zeynep Öztürk, Can Yiğiter ve Ayşe Kendir, Zambak Dergisi tarafından ülke genelinde düzenlenen deneme sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaştı.
     Okul müdürü Halil İbrahim Taştan öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, "Bu başarı öğretmen, öğrenci ilişkilerinin okul içerisinde en üst seviyede olması ve öğrencilerimizin aileleriyle iletişimlerinin yüksek olmasının sonucu olarak azimli bir çalışmayla ortaya çıkmıştır" dedi.
     Aynı okulun 6. sınıf öğrencisi Beyza Sıla Aşarın ise sınavda il birincisi olduğu kaydedildi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Serhat Zafer
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER