Suudi Arabistanlı gazeteciler Bursaya geliyor

Suudi Arabistanlı gazeteciler Bursaya geliyor -İnceleme gezisi kapsamında 10 kişilik grubun, Bursanın Suudi Arabistandaki tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunmak için birtakım temaslarda bulunacağı bildirildi


BURSA (A.A) - Suudi Arabistanlı 10 gazetecinin, inceleme ziyareti kapsamında 15 Ocak Salı günü Bursaya geleceği, grubun, kentin Suudi Arabistandaki tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunmak için birtakım temaslarda bulunacağı bildirildi.
     Türkiyenin Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliğinden yapılan yazılı açıklamada, konsolosluk, Türk Hava Yolları (THY) ve Bursa Valiliği iş birliğiyle düzenlenen organizasyonla, iki ülke gazetecileri arasında bağları kuvvetlendirmek, gelecekte yeni işbirlikleri oluşturmak ve iki ülke arasındaki haber alma ağlarının doğru yollardan kurulmasına katkıda bulunmak istenildiği belirtildi.
     Açıklamada, iki ülkenin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasının da hedeflendiği vurgulanarak, şunlara yer verildi:
     Ülkeler arası dostluğun ileri seviyelere ulaşmasını sağlamak ve THYnin çalışmalarını yerinde görmek ve bunları Suudi halkına aktarmak amacıyla, 15-20 Ocak 2013 tarihleri arasında Bursaya Suudlu gazeteciler gidiyor. Suudi Arabistanın önde gelen gazetecilerinden oluşan 10 kişilik grup, 15 Ocakta Bursada olacak. Organizasyon, iki ülke arasındaki ilişkinin artması için medya alanında da tanışmaya, THYnin faaliyetlerinin etkin bir biçimde yansıtılması ve Türkiyenin tanıtımına da katkı sağlayacaktır.
     Grubun, Bursada hem mesleki temaslarda, hem de kentin turistik mekanlarında incelemelerde bulunacağı da belirtildi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Suudi Arabistanlı gazeteciler Bursaya geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER