Talibandan kurtulan gencin evlilik heyecanı

Talibandan kurtulan gencin evlilik heyecanı -Yaklaşık 1 ay önce Afganistanda Talibanın elinden kurtarılan Adanalı tekniker Sertaç Dikilitaş sözlendi -Dikilitaşın annesi, oğlunun nikah şahitliğini Başbakan Erdoğanın yapmasını ist


ADANA (A.A) - Yaklaşık 1 ay önce Afganistanda Talibanın elinden kurtarılan Adanalı tekniker Sertaç Dikilitaş, sözlendi. Dikilitaşın annesi, oğlunun nikah şahidinin ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmasını istiyor.
     Afganistanda bir inşaat şirketinde tekniker olarak çalışırken 9 Ocak 2011de Taliban tarafından kaçırılan ve MİTin girişimiyle serbest bırakıldıktan sonra 1 Nisanda memleketi Adanaya dönen Sertaç Dikilitaş (29), bir süre önce tanıştığı Özlem Nartürk (27) ile aile arasında düzenlenen törenle sözlendi.
     Anne Nursel Dikilitaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlu kurtulduğunda telefonla görüştüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Sertaçın bekar olduğunu öğrenince "Onu hemen evlendir" dediğini hatırlattı.
     Oğlunun kurtulmasından dolayı Erdoğana teşekkür eden anne Dikilitaş, "Başbakan Erdoğanın sözünü tuttum. Oğlumu sözlendirdim. 20 gün sonra nişanını yapacağım" dedi.
     Düğünü ise 1 yıl sonra yapmayı planladıklarını bildiren Dikilitaş, "Düğüne Başbakanımızı da çağıracağız. Nikah şahidi olmasını istiyoruz" diye konuştu.
     Sertaç Dikilitaş da yaşadığı kötü günlerin ardından mutluluğu yeniden yakalayabilmek için Başbakanın verdiği öğüdü yerine getirdiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık - Yusuf Koyun
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Talibandan kurtulan gencin evlilik heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER