Taraklıdan kısa kısa

Taraklıdan kısa kısa


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, 2B kapsamında Tarım Arazilerinin Sakaryanın en az sorun yaşayan illerinden biri olduğunu söyledi.
     Üstün, 2B kapsamındaki tarım arazileri için rayiç bedelin yüzde 70den yüzde 50ye indirilmesini öngören kanun teklifinin Meclis Genel Kurulunda kabul edildiğini ve Cumhurbaşkanının onayına sunulduğunu kaydetti.
     Sakaryanın arazi büyüklüğü bakımından Türkiyenin beş yerleşim yerinden biri olduğunu belirten Üstün Sakarya ilimiz 2B kapsamında tarım arazilerde sıkıntısı az olan bir ildir. Pek çok ilimizde sıkıntılarda kantarın topuzu kaçmıştır dedi.
    
     -AK Parti Taraklı İlçe Danışma Toplantısı-
    
     AK Parti Taraklı ilçe danışma kurulu toplantısı düzenlendi.
     AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, danışma kurulunda yaptığı konuşmada, aile bireyleri gibi birbirlerine inanıp yola çıktıklarını belirterek, halk ile bütünleşip, irtibatı koparmadan sorunları çözmeye devam edeceklerini kaydetti.
     Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaramanda Taraklının turizmde kalkınmada öncelikli bölge ilan edildiğini vurgulayarak, Taraklının gündeminde Büyükşehire bağlanma var. Büyükşehire bağlandığımızda daha büyük hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İzzettin Kömürcü / Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Taraklıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER