Tarsus Sanayi Sitesi kredi aşamasında

Tarsus Sanayi Sitesi kredi aşamasında


MERSİN (A.A) - Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Tarsus ilçesinde marangoz ve mobilyacı esnafının faaliyet göstereceği Kemalpaşa 2. Etap Sanayi Sitesine kredi imkanı sağlamak amacıyla bankaların temsilcileriyle bir araya geldiklerini söyledi.
     Dinçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede faaliyet gösteren 10 bankanın temsilcisiyle bir araya geldiklerini belirterek, görüşmede projeyi tanıtıp, esnafa en düşük faiz ve en uygun vadeyi sunacak bankayla anlaşacaklarını dile getirdikleri vurguladı.
     Bankalarla yaptıkları görüşmeleri kısa sürede netleştireceklerini belirten Dinçer, şöyle devam etti:
     Söz konusu sanayi sitesinde 100 metre karelik 75, 150 metre karelik 22, 200 metre karelik 34, 230 metre karelik 10 ve 250 metre karelik 16 adet iş yeri yapılacak. Bizler, bu sitede yer almak isteyen esnaf sanatkarlarımızı seçerek alıyoruz. Kredilerini zamanında ödemiş olup olmadığına, çevresindeki saygınlığına dikkat ediyoruz. Bu özellikleri taşıyan esnafımızı sanayi sitemizin üyeliğine kabul ediyoruz. Bu sanayi sitesi sadece 157 adet dükkanla kalmayacak. Ardından 100 dükkanlık marangozlar sitesiyle devam edecek. Bugün bizlere en iyi imkanı sunacak banka ileri de yapılacak ikinci etapta da şanslı olur. Çünkü esnaf sanatkar ahde vefa sahibidir, kendine uzatılan iyilik elini unutmaz.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Tarsus Sanayi Sitesi kredi aşamasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER