TASİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına Faruk

TASİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına Faruk Yalnız seçildi


MERSİN (A.A) - Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına onursal başkan Faruk Yalnız seçildi.
     TASİAD Başkanı Yakup Ateş, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Tarsusun ekonomik yönden kalkınmasını, halkın refah düzeyinin yükselmesini ve yaşam kalitesinin artmasını hedeflediklerini belirtti.
     Dernek olarak özellikle ilçedeki ekonominin canlanmasını, girişimcilerin yatırım yapmalarını istediklerini ifade eden Ateş, bu konuda daha aktif çalışacaklarını kaydetti.
     Çukurova Havaalanında yürütülen çalışmaların başladığını, Tarsus-Kazanlı Turizm bölgesinde de alt yapı çalışmalarının tamamlanarak turistik tesislerin inşaatına bir an önce başlanmasını temenni ettiklerini anlatan Ateş, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılan eski Tarsus evlerinden restorasyonu tamamlanan 3 binayla ilgilendiklerini ve bu konuda ciddi bir çalışma içinde içinde olduklarını, koşulların uygun olması halinde bu binaları değerlendirebileceklerini vurguladı.
     TASİAD Genel Sekreteri Yeşim Dağgeçen ise TASİAD başkanlığını 13 yıl süreyle başarıyla yürüten Faruk Yalnızın Onursal Başkan olarak bundan sonra da derneğe önemli katlı sağlayacağını belirterek, Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına seçilmesini önerdiklerini kaydetti.
     Faruk Yalnız, toplantıya katılanların oy birliğiyle TASİADın Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına seçilmesi karara bağlandı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber TASİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına Faruk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER