TASİŞten eşya satışı

TASİŞten eşya satışı


EDİRNE (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü, devlete mal olmuş ve tasfiyelik hale gelen muhtelif cins ve miktarda eşyayı satmak üzere ihale açtı.
     Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğünce, satışa esas bedeli en az 8,48 lira ile en çok 278 bin 959 bin lira arasında olan 82 grup eşya, açık artırma suretiyle satılacak.
     İhale, 17 Mayıs 2012 tarihinde saat 10.00-12.00-13.30 ve 16.00da Edirne İl Özel İdare İl Müdürlüğü Düğün Salonunda gerçekleştirilecek. Açık artırıma katılmak isteyenler, şartname ve eklerini bedel karşılığında temin edebilecek.
     Satışa sunulacak eşyalar arasında, havai fişek, maytap, rulman, disk okuyucu kafası, otomobil beyni, enjektör, otomobil jantı, diş fırçası, gösterge panosu, tencere seti, çatal-bıçak takımı, cep telefonu adaptörü, cep telefonu pili, şifre çözücü kartlar, oto şanzuman, karbüratör, mazot pompası, freze ucu, dereceli gözlük, havalı freni sistemi, iş makinesi direksiyon pompası, kamyon marş motoru, çakmak, kol saati, el yapımı kolye, cep telefonu, sabun, sandalye el feneri, tansiyon aleti, fayans kesme makinesi, sünger yatak gibi eşyalar bulunuyor.
    
     Muhabir: Rahmi Cinokur
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber TASİŞten eşya satışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER