Tatvanda Halk Sağlığı Merkezinin faaliyetleri

Tatvanda Halk Sağlığı Merkezinin faaliyetleri


BİTLİS (A.A) - Tatvan Belediyesi Halk Sağlığı Merkezi, zorlu kış koşullarına rağmen, evde sağlık hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.
     Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Özel, çetin kış şartlarında bir taraftan karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken diğer taraftan Halk Sağlığı Merkezi ekibinin, evlerdeki yatalak hastalara ve engellilere ulaşmaya çalıştığını söyledi.
     Özel, şöyle konuştu:
     Olumsuz hava şartlarına rağmen, ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bir yandan karla mücadele çalışmalarımız devam ederken, bir yandan da tüm birimlerimiz kendi alanlarında çalışmalarını yürütüyor. Ayrıca Halk Sağlığı Merkezi ekiplerimiz, evlerdeki hastalara ulaşarak sağlık hizmeti veriyor. Yaşlı, çocuk ve yatalak hastalar ile engellilere ulaşımda sıkıntıların yaşanmaması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Halkın tüm ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlıyoruz.
     Halk Sağlığı Merkezi hekimi Dr. Fatih Şanlı ise, zorlu, soğuk ve karlı günlerde hastalara ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti.
     Şanlı, Ulaşımda belediye araçlarının yanı sıra, ambulansımızı kullanıyoruz. Ayrıca engelli ve hastalarımız için, evde ücretsiz berber hizmetimiz de devam ediyor dedi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda Halk Sağlığı Merkezinin faaliyetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER