Tatvandaki özel hastaneden, yeni sağlık uygulaması

Tatvandaki özel hastaneden, yeni sağlık uygulaması


BİTLİS (A.A) - Özel Tatvan Can Hastanesi, kamu personelleri ve ailelerine yönelik yeni bir sağlık uygulaması başlattı.
     Hastanenin Halkla İlişkiler Sorumlusu Bedrana Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, başlattıkları yeni sağlık uygulamasıyla, mart ayı boyunca valilik, nüfus müdürlükleri, tapu kadastro müdürlükleri, kaymakamlık ile il ve ilçe özel idare müdürlüğü çalışanlarından ve ailelerinden muayene fark ücreti alınmayacağını söyledi.
     Bununla birlikte ameliyat masraflarını da yarıya indirdiklerini ifade eden Koç, şöyle konuştu:
     31 Martta kadar hastanemizdeki polikliniklerde valilik, nüfus müdürlükleri, tapu kadastro müdürlükleri, kaymakamlık ile il ve ilçe özel idare müdürlüğü çalışanlarından, ailelerinden, anne ve babalarından fark ücreti almadan, sağlık hizmeti vermeyi planladık. Ayrıca ameliyat masrafını da yarıya indirdik. Yani ameliyatlarda yüzde 50 indirim yaptık. Bu sağlık uygulaması, belirlediğimiz kurum çalışanları ve aileleri için geçerli.
     Koç, hastanede kadın hastalıkları ve doğum, dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, ortopedi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, genel cerrahi, kulak burun boğaz, üroloji, radyoloji ve nöroloji poliklinikleriyle sağlık hizmeti verdiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvandaki özel hastaneden, yeni sağlık uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER