Tavşanlı Belediye Meclisi toplantısı

Tavşanlı Belediye Meclisi toplantısı -Toplantıda, belediyenin 2013 yılı tahmini bütçesi, 50 milyon lira olarak kararlaştırıldı


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, belediyenin 2013 yılı tahmini bütçesinin 50 milyon lira olmasının kararlaştırıldığını bildirdi.
     Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tavşanlı Belediye Meclisinin kasım ayı olağan toplantısında, gelecek yılın tahmini bütçesinin belirlendiğini ifade etti.
     Göreve geldiği 2009 yılında 20 milyon liralık bütçeyle çalışmalara başladıklarını hatırlatan Güler, şunları kaydetti:
     2009 yılından bu yana halkımızdan aldığımız yetkiyle ilçemizi hemşehrilerimizin daha iyi yarınlarda yaşayacağı bir yer haline getirebilmek için çaba sarf ediyoruz. 2009da 20 milyon liralık bütçeyle çalışmaya başlarken, 2013 yılına geldiğimiz şu günlerde yeni yıl bütçesi 50 milyon lira olarak Belediye Meclisimiz tarafından kabul edildi. Ayrıca Tavşanlı halkı, su ücretlerini bu yıl da 2009daki fiyatlar üzerinden ödeyecek. 2013 yılı için katı atık bedellerine de zam yapmama kararı aldık. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için bu güne kadar gösterdiğimiz hassasiyeti, bundan sonraki günlerde aynı ciddiyet ve hassasiyetle uygulamaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlı Belediye Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER