Tayini çıkan Milli Eğitim Müdürü Paladan

Tayini çıkan Milli Eğitim Müdürü Paladan veda


ŞANLIURFA (A.A) - Tayini Ankaraya çıkan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Kadim bir tarihi olan, medeniyetlere başkentlik yapmış, kültürün ve sanatın merkezi durumda olmuş bir kent bugün eğitim alanında son sıraları hak etmiyordu dedi.
     Pala, yaptığı yazılı açıklamada, Şanlıurfanın hayatında önemli bir yer kapladığını belirterek, kente hizmet etmek amacıyla Şanlıurfalılarla kol kola çalıştıklarını belirtti.
     Şanlıurfanın eğitim alanında da hak ettiği yere gelebilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini aktaran Pala, açıklamasında şunları kaydetti:
     Kadim bir tarihi olan, medeniyetlere başkentlik yapmış, kültürün ve sanatın merkezi durumda olmuş bir kent bugün eğitim alanında son sıraları hak etmiyordu. Biz koşuştururken bu memleketin eski kimliğine kavuşması ve hakkettiği başarıyı yakalaması için çırpındık. Çok fedakar arkadaşlarla omuz omuza verip bu manada çalıştık. Bunda benim de katkılarım olduysa ne mutlu bana. Şanlıurfalı vatandaşlarımızın gönlünde en ufak yer edinebildiysem bu benim için bahtiyarlıkların en büyüğüdür.
     Ahmet Pala, görev süresince herkesle uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Her ayrılıkta olduğu gibi, severek ve memnuniyetle görev yapmaya gayret ettiğim Şanlıurfadan ayrılmak zor olsa da güzel dostlar kazandığım ve ömrüm boyunca unutamayacağım hatıralarla dolu bir dönemin sonunda yüreğimi sizlerle bırakarak ayrılıyorum. Gönlüm burada, cismim buradan ayrılırken, hatam ve kusurum olmuşsa af diliyor, tüm Şanlıurfalılardan haklarını helal etmelerini istiyorum.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Tayini çıkan Milli Eğitim Müdürü Paladan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER