TEGVden Vanda yıl sonu etkinliği

TEGVden Vanda yıl sonu etkinliği -Genel Müdür Çağatay: -En büyük amacımız hoşgörülü ve ayırımcılığa karşı barışçıl nesiller yetiştirebilmek


VAN (A.A) - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Genel Müdürü Berna Çağatay, En büyük amacımız hoşgörülü ve ayırımcılığa karşı barışçıl nesiller yetiştirebilmek dedi.
     TEGV Feyyaz Tokar Eğitim Parkında düzenlenen yıl sonu etkinliğine katılan Çağatay, öğrenciler tarafından hazırlanan eserlerin sergilendiği stantları gezdi.
     Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve film izleyen Çağatay, yaptığı açıklamada, okulların kapanmasıyla yaz tatiline girecek öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.
     Etkinliklerin yaklaşık 2 ay süreceğini bildiren Çağatay, çocuklara bilgi ve beceri kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.
     Çağatay, her yıl farklı etkinliklerle çok sayıda öğrenciye ulaştıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     TEGVe gelen tüm çocuklar bizim için çok değerli. Çocuklarımızın aile ve sosyal ortamlarında kendilerini iyi hissedebilmeleri için bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. En büyük amacımız hoşgörülü ve ayırımcılığa karşı barışçıl nesiller yetiştirebilmek. Bunu bilen herkes de sonuna kadar hem bizlere hem de çocuklarımıza kapılarını açıyor. Bu anlamda biz önceki seneden daha iyi bir yerdeyiz. Ama gelecek sene daha fazla çocuğa ulaşma arzusunda olacağız.
     Etkinliğe TEGV Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. İlter Turan, Yasin Fevzi Şengül, Feyyaz Tokar Eğitim Parkı Müdürü Rezzan Bayram ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber TEGVden Vanda yıl sonu etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER