Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi -Sezonun bitimine iki hafta kala Balıkesir Belediyesi ile Ordu Belediyesi 36şar puanla ilk iki sırayı paylaşıyor, Yenimahalle Belediyesi ise 35 puanla bu takımları takip ediyor -Ligi ilk ikide tam


BALIKESİR (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde sezonun bitimine iki hafta kala 36şar puanlı Balıkesir Belediyesi ve Ordu Belediyesi ile 35 puana sahip Yenimahalle Belediyesi, ilk 3 sırayı paylaşıyor.
     Geçen hafta sonunda deplasmanda Şanlıurfa Engellileri yenen lider Balıkesir Belediyesi ile sahasında Pendik Belediyesine karşı galip gelen Ordu Belediyesi, puanlarını 36ya çıkardı. Bu iki takımı, 35 puanlı Yenimahalle Belediyesi takip ediyor.
     Son iki haftanın ardından ligi ilk iki sırada tamamlayacak ekipler, Süper Lige yükselecek.
     Balıkesir Belediyesi Antrenörü Mustafa Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki yıl önce Bölgesel Ligden 1. Lige çıktıklarını hatırlatarak, şimdi de Süper Ligi hedeflediklerini söyledi.
     Son iki maçı Balıkesirde yapacaklarını anlatan Deniz, "Bu, bizim için büyük avantaj. Şampiyon olup Süper Lige yükselmek ve Balıkesirlilere bir şampiyonluk daha hediye etmek istiyoruz" dedi.
     Takımındaki 13 oyuncunun, Süper Ligde oynamayı hak ettiğini dile getiren Deniz, kaliteli sporculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını ifade etti.
     Deniz, takımın 6 yıl önce kurulduğu bilgisini vererek, "Hedefimize ulaşıp Süper Lige yükselirsek başarımızı orada da sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER