Tekirdağda drift yarışları

Tekirdağda drift yarışları -Apex Masters - Turkish Drift Series Uluslarası yarışlarında, Mert Bilaloğlu şampiyon oldu (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Drift Kulübü ve Tekirdağ Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen Apex Masters - Turkish Drift Series Uluslarası yarışlarında Mert Bilaloğlu şampiyon oldu.
     Sahil dolgu alanında gerçekleştirilen şampiyonanın ilk startını Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç verdi.
     Yurt içi ve yurt dışından 16 profesyonel pilotun ikili gruplar halinde yaptığı yarışlarda, Mert Bilaloğlu ve Seçkin Okcebe, rakiplerini eleyerek finale kaldı.
     Final yarışında Bilaloğlu, rakibi Okcebeye üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.
     Burak Ünalın üçüncülüğü elde ettiği yarışlarda, dereceye giren pilotlara ödüllerini Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz verdi.
     Mert Bilaloğlu, tören sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Tekirdağdaki turnuvada şampiyon olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
     Drift yarışlarının görsel bir şov olduğunu anlatan Bilaloğlu, Sokaklarda bu sporu yapmamız mümkün değil. Bunu da tavsiye etmiyoruz. Biz yüksek hızda boş alanlarda bu sporu yapıyoruz. Bir ay sonra da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında yarış yapacağız şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Tekirdağda drift yarışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER