Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Yeni yıl ilk defa meydanda kutlandı


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen yılbaşı eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu.
     Tekirdağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye tarafından ilk kez düzenlenen yılbaşı eğlencesinin Cengiz Topel Meydanında yapıldığı ifade edilirken, gecede bir çok hediyenin de dağıtıldığı bildirildi.
     Açıklamada, yılbaşı eğlencesinde Tekirdağlı fantezi müzik sanatçısı Mustafa, Rock müzik sanatçısı Nijat ve eski manken Nilay Dorsanın neşeli dakikalar yaşattığı belirtildi.
    
     -Tekira AVMde yeni yıl etkinlikleri
    
     Tekirdağda bulunan Tekira Alışveriş Merkezinde (AVM) yeni yıl etkinlikleri düzenlendi.
     Tekira AVMden yapılan yazılı açıklamada, Tekira AVMde yeni yıl etkinlikleri kapsamında astroloji uzmanı Rezzan Kirazın vatandaşlarla buluştuğu bildirildi.
     Açıklamada, vatandaşlara Noel Baba bandosu gösteresi sunulduğu ve yeni yıl ağacının önüne kurulan fotoğraf alanında ziyaretçilerin fotoğraflarının çekildiği kaydedildi.
    
     -AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Kamburdan TSOya ziyaret
    
     AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.
     Kambur, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığından bir heyet ile Tekirdağ TSOya gelerek, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile bir süre görüştü.
     Günay, ziyarette yaptığı açıklamada, Tekirdağ artık bir büyükşehir belediyesidir ve ortak amaçlar ile Devlet Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Tekirdağa kaliteli hizmet sunmanın öncelik olması gerekir dedi.
     Ziyarete, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver ve Faik Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih İnce, Adnan Gündüzler, Yıldırım Orhan Çebi, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Genel Sekreter İrfan Ekici ve meclis üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER