TEMAD üyelerinden Belediye Başkanı Tarhana ziyaret

TEMAD üyelerinden Belediye Başkanı Tarhana ziyaret


OSMANİYE (A.A) - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Osmaniye Şube Başkanı Şenel Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhanı makamında ziyaret etti.
     Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak amaçlarının emekli astsubayların sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek olduğu söyledi.
     Astsubaylar Derneğini 2005 yılında kurduklarını ve ülke genelinde 90 şube bulunduğunu ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:
     Osmaniye ve ilçelerinde 200ün üzerinde, ülke genelinde ise yaklaşık 110 bin emekli astsubayımız bulunmaktadır. Geçte olsa Belediye Başkanı Ömer Tarhanı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Osmaniyede özellikle basından takip ettiğimiz kadarıyla çok başarılı çalışmalar yaparak önemli projelere imza atıyor. Yaptığı hizmetleri yerinde görerek başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettik ve çalışmalarından dolayı kendisini kutladık. Başkanın bizlere gösterdiği misafirperverliğinden dolayı yakın ilgi ve alakalarına teşekkür ederiz.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, ülkenin durumunu herkesin görmesi gerektiğini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın önemine dikkat çekti.
     Belediye olarak halkın sorunlarını çözme konusunda çalışmaların aratarak devam edeceğini anlatan Başkan Tarhan, vatandaşlardan yapılan hizmetlere sahip çıkmasını istedi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber TEMAD üyelerinden Belediye Başkanı Tarhana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER