Temizlik personelinden suç duyurusu

Temizlik personelinden suç duyurusu -Viranşehir Devlet Hastanesinde özel şirket bünyesinde sözleşmeli çalışan bir grup temizlik personeli, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu


ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir Devlet Hastanesinde özel şirket bünyesinde sözleşmeli çalışan bir grup temizlik personeli, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.
     Mardin yolundaki Hastane binası önünde toplanan temizlik personeli, Ceylanpınar Caddesindeki adliye binasına kadar yürüdü.
     Burada toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan Mahmut Burun, sözleşme gereği verilen görevleri eksiksiz yapmalarına karşın geçen aydan bu yana maaş alamadıklarını iddia etti.
     Personelin hak edişine dair ödeme emrinin henüz imzalanmadığını öne süren Burun, Evrakları imzalamayanlar, görevin gereklerine aykırı hareket ederek bizleri mağdur etmektedir. Bu yanlıştan bir an evvel dönülmesini ve maaşlarımızın en kısa sürede ödenmesini istiyoruz dedi.
     Temizlik personeli, basın açıklamasının ardından Viranşehir Cumhuriyet Savcılığına giderek, suç duyurusunda bulundu.
     (RD-DAŞ-İSM)
<< Önceki Haber Temizlik personelinden suç duyurusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER