TFF Hakem Eğitim Direktörü Sarvan Manisada

TFF Hakem Eğitim Direktörü Sarvan Manisada -Sarvan, Manisalı hakemler ile yeni yıl gala yemeğinde bir araya geldi


MANİSA (A.A) - TFF Hakem Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan, Manisahakemlerle yeni yıl gala yemeğinde bir araya geldi.
     Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Manisa Şubesi tarafından düzenlenen yeni yıl gala yemeğine, TFF Hakem Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan, Hakem Derneği Genel Başkan Yardımcısı Necdet Erdilek, Türfad Manisa Şube Başkanı Necmi Temizel, İl Hakem Kurulu Başkanı Akif Uğurlu, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın ile içerisinde Süper Lig hakemleri bulunan Manisalı yaklaşık 100 hakem eşleriyle katıldı.
     Sarvan, yemekte yaptığı konuşmada, Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığı yaptığı dönemde, Manisayı hakem yetiştirme konusunda örnek gösterdiğini ifade ederek, şunları söyledi:
     Manisa hakemlik tarihinde her zaman, bulundurduğu hakem sayısına göre diğer illere göre en üst düzeyde yer almıştır. Bu durum şu anda da böyledir. Manisadaki başarının en önemli unsuru, karşılıklı sevgi ve saygıdır. Bu Türkiyenin hiçbir yerinde emin olun yok. Manisalı hakemlerin kavga ettiklerini hiç görmedim, etmemişler midir- Etmişlerdir ama bugüne kadar hiç kimse ne gördü, ne duydu. İşte Manisanın başarısında yatan en önemli etken bu.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber TFF Hakem Eğitim Direktörü Sarvan Manisada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER