TGF Yönetim Kurulu Üyesi Karakaş:

TGF Yönetim Kurulu Üyesi Karakaş: -Yaptığımız çalışmalar Türkiyedeki cemiyet başkanları ve delegeleri tarafından takdir edilince yeniden seçildik


EDİRNE (A.A) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Karakaş, Yaptığımız çalışmalar Türkiyedeki cemiyet başkanları ve delegeleri tarafından takdir edilince yeniden seçildik dedi.
     Karakaş, yaptığı yazılı açıklamada, 3 yıldır genel başkan yardımcılığı yaptığı TGFnin 7. Olağan Genel Kurulunda, Atilla Sertel başkanlığındaki listede tekrar yönetim kuruluna seçildiğini belirtti.
     Görevde olduğu süre zarfında etkin çalışmalar yaptıklarını, yapılan çalışmaların takdirle karşılandığını savunan Karakaş, şunları kaydetti:
     Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı olduğumda ekibimle birlikte derneğin evraklarını bir bisküvi kutusunda teslim almıştık. Görevimizi derneğe 120 yıllık restore edilmiş bir konak kazandırıp, ardından Edirneli 25 gazeteciyi ev sahibi yaparak teslim ettik. Üç yıl önce federasyona göreve geldiğimizde de ise 12 yıl süre ile görev yapan yönetim bize evrakları yine bir bisküvi kutusunda teslim etti. Görev süremiz içinde federasyona Ankarada 160 metrekarelik bir daire kazandırdık. Üç yıl boyunca meslek sorunlarının çözümü için çaba harcadık. İlkokul mezunu gazetecilere sarı basın kartı alması için af çıkarttık. Ayrıca gazetecilere gri pasaport hakkı tanındı. Bu çalışmalar Türkiyedeki cemiyet başkanları ve delegeleri tarafından takdir edilince yeniden seçildik
     Karakaş, Trakya Gazeteciler Derneğinin 10 yıl süre başkanlığını yürüttükten sonra tekrar aday olmadığını, gazetecilerin en büyük meslek örgütünün üst yönetiminde tekrar 3 yıl süre ile görev yapacak olmasından mutluluk duyduğunu belirtti.
     Karakaş, TGFyi temsilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Medya Meclisinde de görev alıyordu.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan
<< Önceki Haber TGF Yönetim Kurulu Üyesi Karakaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER