Tır gelin arabası oldu

Tır gelin arabası oldu -Denizlinin Tavas ilçesinde tır şoförünün düğününde gelin arabası olarak tır kullanıldı -Gelin Kusanç: Hayatım boyunca unutamayacağım bir hatıra oldu. Gelin arabamın bir tır olacağını söyleseler


DENİZLİ (A.A) - Denizlinin Tavas ilçesinde tır şoförünün düğününde gelin arabası olarak tır kullanıldı.
     Denizlideki bir taşımacılık şirketinde tır şoförü olarak çalışan Hüseyin Kusanç, düğününde müstakbel eşine unutulmaz bir gün yaşatmak amacıyla iş yerinde kullandığı tırı arkadaşlarıyla süsledi.
     Dorsesi çıkarılıp renkli şeritler ve çiçeklerle süslenen tırın direksiyonuna geçen damat Hüseyin Kusanç, beldenin cadde ve sokaklarında meraklı gözlerle izlenen tırla nişanlısının oturduğu Çarşı Mahallesine gelin almaya gitti.
     Gelin arabasının bir tır olduğunu gören beldedeki vatandaşlar tırın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Kız evinde yapılan düğünün ardından genç çift, gelin arabaları olan tırla belde meydanındaki kavşakta bir süre tur attıktan sonra evlerine gitti.
     Damat Hüseyin Kusanç, AA muhabirine, 10 yaşından beri bir tır şoförü olmayı ve evlenirken de tırı gelin arabası yapmayı hayal ettiğini söyledi.
     Hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kusanç, Kimisi atla kimisi eski arabalarla eşine unutulmaz bir düğün yaşatmak ister. Ben de eşime tırla unutulmaz bir gün yaşatmak istedim, amacıma da ulaştığımı düşünüyorum diye konuştu.
     Gelin Zeynep Betül Kusanç ise düğününün farklı ve özel olduğunu düşündüğünü dile getirerek, Eşime bu farklı sürprizi için çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım bir hatıra oldu. Gelin arabamın bir tır olacağını söyleseler inanmazdım. İnip binmesi biraz zor oldu, ama eşimin yardımıyla o sorunu da çözdük dedi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek/Mustafa Çiftçi/Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Tır gelin arabası oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER