Tokat bağ yaprağı tescilleniyor

Tokat bağ yaprağı tescilleniyor -Bakkallar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Tunç: Tokatımızın yaprağını Tokat bağ yaprağı olarak tescillenmesiyle alakalı girişimlerde bulunduk


TOKAT (A.A) - Tokat Bakkallar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İhsan Tunç, Tokatımızın yaprağını, Tokat bağ yaprağı olarak tescillenmesiyle alakalı girişimlerde bulunduk dedi.
     Tunç, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Tokata sahip çıkmak, ürününü değerlendirmek adına bir takım girişimlerin yapılması gerektiğini belirtti.
     Tokattın doğal yapısıyla çok verimli topraklara sahip olduğunu ifade eden Tunç, Bu memlekete sahip çıkmak, ürününü değerlendirmek adına birtakım girişimlerin yapılması da gerekiyor dedi. Tunç, Tokat yaprağına sahip çıkılması gerektiğini belirterek, Tokatımızın yaprağını, Tokat bağ yaprağı olarak tescillenmesiyle alakalı girişimlerde bulunduk diye konuştu.
     Tescil işlemleri için gerekli girişimleri başlattıklarını belirten Tunç, şunları kaydetti:
     Tescillenmesi için girişimlerimizi başlattık. Ankaradaki ilgili birime sunduk. Tokat bağ yaprağını tescillendirerek, bundan sonrası hiç kimse Tokatlıdan habersiz, Tokattan habersiz Egedeki, güneydeki üzüm yaprağını poşetleyerek üzerine de sahte bir biçimde Tokat ismini yazarak gönderemeyecekler şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Tokat bağ yaprağı tescilleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER