TOKİnin Kütahyadaki konut uygulaması

TOKİnin Kütahyadaki konut uygulaması -Belediye Başkanı İça, gazi eşine, konutunun anahtarını teslim etti


KÜTAHYA (A.A) - Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Kütahyada yaptırılan ve bir bölümü Kütahya Belediyesine tahsis edilen konutlardan birinin anahtarı, Belediye Başkanı Mustafa İça tarafından gazi eşine teslim edildi.
     İça, makamında düzenlenen anahtar teslim töreninde, inşaatı tamamlanan alt gelir grubuna yönelik 576 konuttan 2+1 tipi 64 konutun, ücreti karşılığında TOKİ tarafından belediyeye tahsis edildiğini bildirdi.
     Eski Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Fındıkoğlunun özel gayretleri ve temin ettiği imkanlarla bir daireyi muharip gazi eşi Nimeti Bala tahsis ettiklerini belirten İça, şöyle konuştu:
     2+1 olan bu konut belediyemize teslim edildi. Belediyemizin sorumlulukları dahilinde kardeşimize daireyi veriyoruz. Diğer şehit yakınları ve gazilerimizle her zaman konuştuğumuz bir şey var. Bu vatan, bu millet için canlarını, uzuvlarını feda etmişlerdir. Geride bıraktıkları her bir akrabası, annesi, babası, çocukları bize emanettir. Yerel yönetim olarak böyle bir sorumluluğu yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz.
     İça, daha sonra, dairenin anahtarını Nimeti Bala verdi.
     Törende, Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başoğul hazır bulundu.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber TOKİnin Kütahyadaki konut uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER