Torunu tarafından dolandırıldığı iddiası

Torunu tarafından dolandırıldığı iddiası -Muğlanın Milas ilçesinde torunu tarafından dolandırıldığını iddia eden Hatice Gencer, savcılığa suç duyurusunda bulundu


MUĞLA (A.A) - Milasta torunu tarafından dolandırıldığını iddia eden Hatice Gencer, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
     İlçeye bağlı Karakuyu köyünde yaşayan F.K, iddiaya göre yaşlılık maaşı bağlatacağını söyleyerek anneannesi Hatice Genceri (66) bir siyasi partinin ilçe başkanlığına götürdü. Burada yaşlı kadını iki kişiyle tanıştıran F.K, bu kişilerden birini milletvekili olarak tanıttı.
     Gencer adına Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelir tespiti başvurusu yapan F.K, buradan aldığı belgelerle Gencere kronik hastalığı için artık hastane ve yol masrafı ödemesine gerek kalmadığını, ancak maaşın bağlanabilmesi için bankadaki hesabının boş olması gerektiğini söyledi. Gencer, bunun üzerine bankamatik kartını F.Kya verdi.
     Yakınlarının uyarması üzerine banka hesabını kontrol ettiren Gencer, hesabından 20 bin liranın çekildiğini belirledi. Yapılan araştırmada kendisine maaş bağlanmasının söz konusu olmadığını ve dolandırıldığını anlayan Gencer, Milas Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.
     Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, torunu F.Knın hesabından yalan beyanlarla 20 bin lira çektiğini ifade ederek, Bu para ile araba aldığını duydum. İlk aldığı arabayla kaza yaptıktan sonra ikincisini de aldığını öğrendim. Bunun üzerine suç duyurusunda bulundum dedi.
    
     Muhabir: Mutlu Hazer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Torunu tarafından dolandırıldığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER