Trabzon Valisi Kızılcık:

Trabzon Valisi Kızılcık: İlimizdeki tüm imkanlarımızı yatırımcının emrine sunuyor, önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, ildeki tüm imkanları yatırımcının emrine sunduklarını, yatırımcıların önlerindeki engelleri kaldırmaya çalıştıklarını belirtti.
     Kızılcık, Arsin ilçesi Elmalı köyünde turizm yatırımı yapmak isteyen işadamı Osman Keleşi ziyaret etti.
     Vali Kızılcık, burada yaptığı açıklamada, bölgede ve ilde turizmin çok önemli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     İstihdama yönelik turizmi canlandıracak ve ekonomimize katkı yapacak her türlü girişimin önünü açmak için çalışıyoruz. Devletimiz, yatırımcının yatırımını kolay yapması için birçok düzenlemeler yaptı. Bizler de bu konuda ilimizdeki tüm imkanlarımızı yatırımcının emrine sunuyor, önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Bu çiftliği ziyaretimizin amacı da budur. Burası sahile çok yakın ulaşım imkanları rahat, doğası harika bir yer, turizme kazandırılması gerekiyordu. Ben de Osman beye burada bir şeyler yapmasını önermiştim. Sağolsun beni kırmadı ve yatırımına kısa bir süre sonra başlayacak. Çok mutlu oldum. Biz her zaman kendisine destek olacağız.
     Osman Keleş ise Vali Kızılcıkın önerisi üzerine çiftliğe şimdiden turistik amaçlı tesis yapmak için çalışmalarını başlattığını belirterek, Sayın Valimle yaklaşık 3 sene önce tanışmıştık kendisini çiftliğime davet ettim. Davetime icabet ettiğinde burasını çok beğendi. Bana bu çiftliğin mutlaka turizme kazandırılması gerektiğini söyledi. Ben de o günden beri düşündüm, taşındım ve Vali beyin önerdiği şekilde tesis yapmaya karar verdim. Çalışmalarım son aşamasına geldi. Burada konaklama ve yeme içme tesisi yapmaya karar verdim dedi.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Valisi Kızılcık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER