Trabzonsporda Yasin Öztekin affedildi

Trabzonsporda Yasin Öztekin affedildi -Beşiktaş maçı öncesi kadro dışı bırakılan Yasin, bordo-mavili takım ile yeniden çalışmalara başladı -Yasin: Hocamla konuştuk, anlaştık. Her şey yolunda, takımım için elimden geleni yapacağım


TRABZON (A.A) - Trabzonsporda ligin 25inci haftasındaki Beşiktaş maçı öncesi kadro dışı bırakılan oyunculardan Yasin Öztekin, affedildi ve bordo-mavili takımla yeniden çalışmalara başladı.
     Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yasin, kadro dışı kaldığı için iki haftadır çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğünü, süreçten dolayı üzgün olduğunu ifade etti.
     Kendisini her zaman takımın bir parçası olarak gördüğünü belirten Yasin, Yine öyle olacak. Hocamla yaklaşık yarım saat konuştuk. Şimdi de bu sonuca geldik. Artık benim için Trabzonsporun oyunu önemli. O yüzden elimden geleni yapacağım. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur dedi.
     Yasin, neden kadro dışı bırakıldığı yönündeki bir soru üzerine ise Tabi ki benim de hatam oldu ama iki yıldır Türkiyedeyim, bazı şeyleri öğrenmem lazım. Hata yaptım, hocam ile konuşarak, anlaştık. Şimdi her şey yolunda, elimden geleni yapacağım ifadelerini kulandı.
     Bu arada, Yasin ile birlikte kadro dışı bırakılan oyuncular, Janko ve Emersonun affedilmesi konusunda gelişme olmadığı bildirildi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporda Yasin Öztekin affedildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER